Matarranya, Morella i Terra Alta, tres territoris, una mateixa terra

Matarranya ( Terol ), Morella (Castelló ) i Terra Alta ( Tarragona ) són tres territoris amb una cultura i una forma de vida molt semblants . El seu paisatge mediterrani, la seua gastronomia, la seua història en comú… mantenen un patrimoni natural i arquitectònic espectacular: el massís dels Ports, les poblacions emmurallades, els camps conreats, les tradicions centenàries, la cultura del vi… En èpoques passades, els tres territoris estaven units per llaços comercials, amb rutes que començaven a l’interior i arribaven fins al Mediterrani i viceversa. L’intercanvi comercial es produïa a les fires, que suposaven el punt de trobada entre els seus habitants, els qui compartien tradicions, gastronomia i, en definitiva, una forma de vida. Actualment, els tres territoris segueixen units i tenen molt a oferir als que vénen atrets per l’autenticitat de les terres de frontera.

Simbologia del nostre logotip

Logotip inspirat en els tres territoris. Tres territoris units per una mateixa causa, per una mateixa terra.

La forma de les anelles és irregular i orgánica, com el paisatge, i s’uneixen en una sola peça com si fos una cadena, lligant la modernitat amb la tradició.

Respecte als colors, ens hem inspirat en els colors de la terra, els colors i les aromes dels productes que ens dóna el territori.

Galeria del Matarranya, Morella i Terra Alta

Aquest projectes és possible gràcies a: